Anti stress behandeling Hazerswoude Anti stress behandeling

Lichamelijk klachten die kunnen worden veroorzaakt door stress zijn bijvoorbeeld hoofdpijn, slaapproblemen of vermoeidheid. Heeft u last van een van deze lichamelijke klachten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij VoetRelax bieden wij namelijk de anti stress behandeling in onze praktijk in de buurt van Hazerswoude en omstreken. Tijdens deze behandeling gaan wij door middel van massage van de drukpunten de klachten hopelijk verminderen. Deze behandeling zal niet alleen klachten verminderen, maar zal ook heerlijk ontspannend zijn en zorgen voor een moment van volledige rust.

Welke klachten kunnen wij verhelpen?

Normaal gesproken beginnen we bij de eerste afspraak met het invullen van een anamnese formulier en hierbij een voetbad met lavendel en tea tree olie. Tijdens de anti stress behandeling gaat dit anders. U dient wel het anamnese formulier in te vullen, maar hierna gaan wij meteen aan de slag met de nodige behandeling. Tijdens de anti stress behandeling gaan wij klachten verhelpen zoals stress, slapeloosheid, gespannen schouders, koude voeten, migraine, hoofdpijn, algehele onrust en maagproblemen. De anti stress behandeling in onze praktijk in de buurt vanHazerswoude kan na één keer voldoende zijn, maar het kan ook zijn dat we nog een vervolg afspraak inplannen, dit zal worden besloten op basis van uw klachten.

Kom langs voor de anti stress behandeling in onze praktijk in de buurt van Hazerswoude en omstreken!

Tijdens de behandeling worden de voetzones van de systemen in het lichaam die rust creëren behandeld. Zo kunnen ook de energie en spanningen in het hoofd en de maag het lichaam weer verlaten. Bent u benieuwd geworden naar de behandeling? Maak dan een afspraak op onze website! Vind u het fijner om van te voren contact op te nemen met onze specialisten, dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Voordat u een afspraak wilt plannen, raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem een kijkje op de website, of bel naar 06 16176922. We helpen u graag van uw klachten af.