Behandeling obstipatie Rijpwetering Behandeling obstipatie

Bij VoetRelax voeren wij holistische therapie uit. Dit wil zeggen dat er tijdens de behandeling ruim aandacht is voor u als mens in het geheel en niet alleen voor de klacht. Afhankelijk van uw klacht maken wij eerst een anamnese formulier. Tijdens het invullen hiervan krijgt u een heerlijk voetbad met lavendel en tea tree olie. Na het invullen en het heerlijke voetbad krijt u een ontspanningsmassage om uw voeten voor te bereiden op de obstipatie behandeling.

Wat houd de behandeling obstipatie in de buurt van Rijpwetering in?

Heeft u last van verstoppingen van de stoelgang en bent u al langere tijd op zoek naar een oplossing? Dan helpen wij u graag! Bij VoetRelax voeren wij in onze praktijk in de buurt van Rijpwetering de behandeling obstipatie uit. Deze behandeling richt zich op een leefstijl die een regelmatige stoelgang bevordert. Tijdens deze behandeling zullen wij opzoek gaan naar de juiste drukpunten bij de voeten om de stoelgang te bevorderen. Vervolgens zullen wij ook tips geven over wat u na de behandeling kunt doen om er zeker van te zijn dat we de klacht verhelpen.  Bent u benieuwd geworden wat de behandeling precies inhoudt of wilt u weten wat de kosten zullen bedragen? Neem dan zeker even een kijkje op onze website, of neem telefonisch contact op en wij staan u met veel plezier te woord!

Neem contact op en wij adviseren u graag!

Bent u benieuwd geworden naar onze behandeling obstipatie in onze praktijk in de buurt van Rijpwetering en omstreken? Dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden. U kunt online een afspraak maken, en wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in de praktijk! Vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten, dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Voordat u een afspraak wilt plannen, raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem een kijkje op de website, of bel naar 06 16176922. We helpen u graag van uw klachten af.