Behandeling zwangerschapskwalen Oegstgeest Behandeling zwangerschapskwalen

Gefeliciteerd er groeit een mooi uniek wonder in uw buik. De zwangerschap is iets heel moois, maar kan ook een keerzijde hebben. Zo kan het ook zijn dat u last hebt van verschillende zwangerschapskwaaltjes. Dan kunt u terecht bij VoetRelax, wij bieden namelijk een behandeling voor zwangerschapskwalen in onze praktijk in de buurt van Oegstgeest en omstreken. Zwangerschapsreflexologie kan namelijk voor veel verlichting zorgen van de kwaaltjes.

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Veel voorkomende klachten waar wij bij kunnen helpen zijn; misselijkheid, oedeem, obstipatie, rug- en bekkenpijn en blaasproblemen. Door verschillende drukpunten op de voeten te masseren kunnen wij deze kwaaltjes voor u verlichten. Dit is niet het enige waar wij bij kunnen helpen tijdens de zwangerschap. Ook het opwekken van de bevalling kunnen wij stimuleren en zelfs na de bevalling staan wij voor u klaar, bij het in balans brengen van de hormonen en het lichamelijk herstel. Zelfs als u niet veel kwaaltjes heeft tijdens de zwangerschap mag u bij ons langskomen, de behandeling zwangerschapskwalen in Oegstgeest kan namelijk veel rust geven en werkt ontspannend voor het hele lichaam.  

Bent u benieuwd geworden naar onze behandeling voor zwangerschapskwalen in Oegstgeest en omstreken?

Bent u benieuwd geworden naar onze behandeling voor zwangerschapskwalen in onze praktijk in de buurt van Oegstgeest en vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!