Opwekken bevalling Rijpwetering Opwekken bevalling

Gefeliciteerd met het kleine wondertje dat in uw buik mag groeien! De zwangerschap is iets heel moois en bijzonders, waarbij goede zorg dan ook voorop staat. Het kan zo zijn dat u tijdens de zwangerschap last heeft van veel kwaaltjes en klachten. Met behulp van onze voetreflextherapie kunnen wij deze kwaaltjes en klachten verminderen of zelfs verhelpen. Maar dit is niet het enige wat wij tijdens de zwangerschap voor u kunnen doen, onze therapie kan namelijk ook helpen bij het opwekken van een bevalling in Rijpwetering en omstreken.

Wat houdt de behandeling precies in?

Tijdens de behandeling voor het opwekken van de bevalling in Rijpwetering masseren wij de reflexgebieden op de voeten die in verbinding staan met de baarmoeder. Het is een ontspannende behandeling die de kans dat u oxytocine aan gaat maken zal vergroten. Het is echter wel belangrijk op te merken dat deze behandeling alleen succesvol is als het lichaam en de baby er helemaal klaar voor zijn.

Bent u benieuwd geworden naar onze behandeling voor het opwekken van de bevalling in Rijpwetering en omstreken

Bent u benieuwd geworden naar onze behandeling voor het opwekken van de bevalling in Rijpwetering en vindt u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!