Reflexologie
Reflexologie

In ons lichaam staat alles met elkaar in verbinding. Daarbij spelen uw voeten een grote rol in de gesteldheid en gevoeligheid van pijnpunten in uw lichaam. Zo staan energiebanen op punten in ons lichaam in verbinding met onze voeten. Door verschillende massages aan de voeten kunnen andere onderdelen in het lichaam gestimuleerd of verzacht worden. Bij VoetRelax bieden wij verschillende behandelingen in reflexologie om uw klachten of spanningen af te nemen. Dit verlicht lichamelijk maar ook geestelijk.

Voordelen van reflextherapie

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Mocht u klachten ervaren op één van deze plekken is een voetreflextherapie misschien wel dé oplossing. Wanneer u voor het eerst bij mij in de praktijk komt voor een behandeling beginnen we met het invullen van een uitgebreid anamnese formulier. Zo kunnen we een persoonlijk plan voor u maken, zodat we efficiënt uw klachten kunnen verminderen doormiddel van Reflexologie. Dit kunnen klachten zijn zoals anti-stress, orgaan klacht, hormoon behandeling, Lymfedrainage, metamorfose massage en oppervlakkige klachten. Hiervoor zijn verschillende behandelingen. Naast een therapie voor verschillende lichamelijk en mentale klachten hebben we ook een speciale reflexologie therapie voor zwangere vrouwen. Hierbij staat de zwangerschap centraal bij het behandelen.

Behandelplan

Zoals eerder genoemd word u persoonlijk geholpen door een vragenlijst en gesprek. Vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten, dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem een kijkje op de website, of bel naar 06 16176922. We helpen u graag van uw klachten af.