Reflexoloog Wassenaar Reflexoloog Wassenaar

Bij de praktijk van VoetRelax in de buurt van Wassenaar bieden wij een ervaren reflexoloog die verschillende behandelingen op het gebied van voetreflexologie vakkundig kan uitvoeren. Bij voetreflexologie gaan we ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Voetreflexologie stimuleert de bloedsomloop waardoor het lichaam meer in balans wordt gebracht.

Wat houdt de behandeling precies in?

Tegenwoordig is voetreflexologie een populaire behandeling die gericht is op het zelf genezend vermogen van de mens. Door de bloeddoorstroming te verbeteren, kunnen zuurstof en voedingsstoffen de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hoelang de behandeling zal duren, hangt af van verschillende factoren. Het is te vergelijken met de fysio, hoe vaster het zit hoe meer behandelingen nodig zijn. Op basis van uw situatie zal de reflexoloog in de praktijk in de buurt van Wassenaar een behandelplan met u opstellen!

Bent u benieuwd geworden naar onze reflexoloog in de praktijk in de buurt van Wassenaar en omstreken?

Bent u benieuwd geworden naar onze reflexoloog in de praktijk in de buurt van Wassenaar en omstreken en vindt u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!