Voetreflex Oegstgeest Voetreflex

Heeft u vaak last van stress of spanning? Of zou u wel een ontspannende en kalmerende behandeling van uw voeten willen? Dan bent u bij VoetRelax aan het juiste adres. Naast normale anti-stress behandelingen, klacht behandelingen en nog veel meer bieden wij u nu ook Voetreflex behandelingen. U kunt bij ons dus terecht voor voetreflex in de buurt van Oegstgeest en omstreken. Voetreflexzonetherapie is al eeuwenlang een effectief gebleken natuurgeneeswijze. Het is holistische therapie. Dat wil zeggen dat er tijdens de behandeling ruim aandacht is voor u als mens in het geheel, en niet alleen voor de klacht. Wij maken gebruik van de reflexzones en meridianen op je voeten en onderbenen.

Wat houdt voetreflex in?

Voetreflex is zeer effectief, ontspannend en kalmerend. Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door massage op deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelf genezende vermogen wordt in werking gezet. Het doel van voetreflex in de buurt van Oegstgeest is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk en lichamelijk is voetreflex effectief. Er komt namelijk weer evenwicht tussen hoofd, hart, gevoel en lichaam. Tevens brengt het een diepe ontspanning teweeg. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Zodra organen beter doorbloed raken, functioneren ze ook beter. Ook wordt door voetreflex de zenuwfunctie verbetert. Ten slotte geeft de behandeling u meer en nieuwe energie.

Is voetreflex in de buurt van Oegstgeest iets voor u?

Vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten, dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem een kijkje op de website, of bel naar 06 16176922. We helpen u graag van uw klachten af.