Voetreflex therapie Leiderdorp Voetreflex therapie

Onze voeten zeggen meer dan we misschien denken. Voeten weerspiegelen namelijk ons hele lichaam. Op de voetzoel vinden we de reflexen van onze inwendige organen en aan de bovenkant van de voet de huid, spieren en gewrichten. Onze linkervoet staat dan ook centraal voor de linkerzijde van ons lichaam en de rechtervoet voor de rechterzijde. Door middel van voetreflex therapie in onze praktijk in de buurt van Leiderdorp kunnen wij lichamelijke klachten verhelpen zonder dat hier medicijnen aan toepas komen. Wij zullen op zoek gaan naar de drukpunten die vast zitten of waar u last van heeft en zullen deze vervolgens los maken.

Balans in het lichaam

Onze voetreflex therapie in Leiderdorp kan zorgen voor een balans in uw lichaam. Wanneer er namelijk een disbalans is in ons lichaam is, wordt deze weerspiegeld in de overeenkomstige reflexzone op de voet. Hoelang de behandeling zal duren hangt af van verschillende factoren. Het is te vergelijken met de fysio, hoe vaster het zit hoe meer behandelingen nodig zijn. Op basis van uw situatie maken we een behandelplan samen met u.

Bent u benieuwd geworden naar voetreflex therapie

Bent u benieuwd geworden naar onze voetreflex therapie in Leiderdorp en vindt u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!