Voetreflex Valkenburg voetreflex

Heeft u vaak last van stress of spanning? Zou u wel een ontspannende en kalmerende behandeling via uw voeten willen? Dan bent u bij VoetRelax aan het juiste adres. Naast normale anti-stress behandelingen, klacht behandelingen en nog veel meer bieden wij u nu ook ‘Voetreflex behandelingen’. U kunt bij ons dus terecht voor voetreflex in de buurt van Valkenburg .

Wat is voetreflex Valkenburg ?

Voetreflexzonetherapie is al eeuwenlang een effectief gebleken natuurgeneeswijze. Het is holistische therapie. Dat wil zeggen dat er tijdens de behandeling ruim aandacht is voor u als mens in het geheel, en niet alleen voor de klacht. Wij maken gebruik van de reflexzones en meridianen op je voeten en onderbenen. Voetreflex in de buurt van Valkenburg is zeer effectief, ontspannend en kalmerend.

Hoe werkt voetreflex Valkenburg ?

Op de voeten bevinden zich reflexpunten die corresponderen met alle organen, klieren, botten en zenuwen in ons lichaam. Door massage op deze punten worden de organen en bloedsomloop gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en je zelf genezende vermogen wordt in werking gezet. Het doel van voetreflex in de buurt van Valkenburg is het herstellen van de natuurlijke balans in alle functies van je lichaam. Zowel geestelijk en lichamelijk is voetreflex Valkenburg effectief. Er komt namelijk weer evenwicht tussen hoofd, hart, gevoel en lichaam. Tevens brengt het een diepe ontspanning teweeg. Voetreflex Valkenburg werkt ontspannend, kalmerend en vitaliserend. De doorbloeding wordt gestimuleerd. Zodra organen beter doorbloed raken, functioneren ze ook beter. Ook wordt door voetreflex in de buurt van Valkenburg de zenuwfunctie verbetert. Ten slotte geeft de behandeling u meer en nieuwe energie.

Is voetreflex Valkenburg iets voor u?

Heeft u interesse in onze voetreflex behandelingen? Of zou u nog wat meer informatie willen over voetreflex Valkenburg ? Neem dan nu contact op met VoetRelax of kom eens bij ons langs. Dan kijken wij samen met u wat we voor u kunnen betekenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *