Voetreflexbehandeling Oud-AdeVoetreflexbehandeling

Heeft u vaak last van stress of spanning? Zou u wel een ontspannende en kalmerende behandeling via uw voeten willen? Dan bent u bij VoetRelax aan het juiste adres. Naast normale anti-stress behandelingen, klacht behandelingen en nog veel meer bieden wij u nu ook ‘Voetreflex behandelingen’. U kunt bij ons dus terecht voor voetreflex in de buurt van Leiden.

Verbetering van de bloeddoorstroming

Onderzoek heeft aangetoond dat er verschillende drukpunten in de voeten aanwezig zijn waarmee de bloeddoorstroming in het lichaam kan worden bevorderd. Hiermee is de voetreflexbehandeling in Oud-Ade gericht op het zelf genezend vermogen van de mens. Door de bloeddoorstroming te verbeteren kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hoelang de behandeling zal duren hangt af van verschillende factoren. Het is te vergelijken met de fysio, hoe vaster het zit hoe meer behandelingen nodig zijn. Op basis van uw situatie maken we een behandelplan samen met u.

Bent u benieuwd geworden naar onze voetreflexbehandeling in Oud-Ade en omstreken?

Bent u benieuwd geworden naar onze voetreflexbehandeling in Oud-Ade en vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!