Voetreflexologie Rijpwetering Voetreflexologie

Er wordt vaak meer aandacht besteed aan het gezicht dan aan onze voeten, terwijl voeten letterlijk en figuurlijk de basis vormen van onze gezondheid. Bij voetreflexologie in Rijpwetering gaan we er van uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Voetreflexologie stimuleert de bloedsomloop waardoor het lichaam meer in balans wordt gebracht.

Een eeuwenoude praktijk

Voetreflexologie is een oude praktijk die al eeuwenlang wordt toegepast in landen als India, China en Japan. Echter duurde het tot 1975 voordat er grootschalige wetenschappelijke onderzoeken naar voetreflexologie werden uitgevoerd. Tegenwoordig is het een populaire behandeling die gericht is op het zelf genezend vermogen van de mens. Door de bloeddoorstroming te verbeteren kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hoelang de behandeling zal duren hangt af van verschillende factoren. Het is te vergelijken met de fysio, hoe vaster het zit hoe meer behandelingen nodig zijn. Op basis van uw situatie maken we een behandelplan samen met u.

Bent u benieuwd geworden naar voetreflexologie in Rijpwetering en omstreken?

Bent u benieuwd geworden naar onze voetreflexologie in Rijpwetering en vindt u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten? Dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Al onze specialisten zijn vakkundig in het vak en zullen u met veel plezier behandelen. U kunt ons altijd van te voren even opbellen met vragen, wij zullen u ten alle tijden met veel plezier te woord staan. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem vrijblijvend een kijkje op onze website, of bel naar 06 16176922. We kijken graag samen met u naar de klachten en gaan op een ontspannende manier proberen deze te verhelpen. Hopelijk zien we u snel bij ons in de praktijk!