Over Voetrelax

Wanneer u voor het eerst bij mij in de praktijk komt voor een behandeling beginnen we met het invullen van een uitgebreid anamnese formulier. Tijdens het invullen krijgt u een heerlijk voeten bad met lavendel en tea tree olie. Na het invullen van het anamnese formulier en het voeten bad krijgt u van mij een ontspanning massage om uw voeten voor te bereiden op de behandelingen en om heerlijk te ontstressen.

Deze behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Na aanleiding van uw anamnese formulier ga ik een behandelplan voor u uitschrijven. Een week later starten wij met deze behandeling wélke zo divers is doordat het aan de klacht ligt of deze acuut is of chronisch welke behandeling ik dan ga geven. Het houdt wel in dat ik u in het begin wekelijks terug zie voor een vervolg afspraak. Het kan zo zijn dat meestal na 3 a 4 behandelingen de klacht al verminderd is dat we het schema al kunnen aanpassen. Deze behandelingen duren ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Bovenstaande is niet van toepassing op de anti stress- en metamorfosemassage deze kunnen na het invullen van het anamnese formulier gelijk gegeven worden.

shutterstock_121314490