ZwangerschapsreflexologieZwangerschapsreflexologie

Het is een enorme zegen als er een kindje in uw buik kan settelen. Het zijn mooie en bijzondere maanden maar deze maanden kunnen ook intens zijn voor het lichaam. Uw lichaam moet een veilig thuis voor de kleine zijn, het is daarom belangrijk om zorgvuldig met uw lichaam om te gaan. Het kan helaas zo zijn dat er pijntjes en kwaaltjes gaan ontstaan gedurende de zwangerschap. Doormiddel van zwangerschapsreflexologie kunnen we de pijn verlichten. Zwangerschapsreflexologie is een specialisme binnen de reflexologie. Naast dat het helpt tegen verschillende klachten kan de therapie ook rust en ontspanning geven. Jezelf verwennen in deze tijd is geen overbodige luxe.

Verhelpen van klachten

Het kan zijn dat er tijdens uw zwangerschap kwalen ontstaan. De meest voorkomende zijn: misselijkheid, blaasproblemen, oedeem, rug- en bekkenpijn en obstipatie. Ook voor ná uw bevalling kan Zwangerschapsreflexologie verlichtend helpen. Hierbij word doormiddel van een voetmassage verschillende verbindingen via de voeten naar het lichaam verlicht, waardoor klachten verminderen. De techniek van reflexologie kan er ook voor zorgen dat er weeën worden opgewekt. Een goede manier om de spanning in je lichaam te verminderen. Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer u uitgerekend bent. Deze behandeling is een aanvulling op de zwangerschap en kan bevorderlijk zijn als voorbereiding op de bevalling. Dit zou in overleg mogelijk zijn op huisbezoek. Er word aangeraden om vanaf de 33e week van de zwangerschap te starten met reflexologie.

Inplannen

Vind u het fijn om van te voren contact op te nemen met onze specialisten in zwangerschapsreflexologie,  dan kunt u ons via de contactpagina bereiken. Voordat u een afspraak wilt plannen raden we u aan om onze algemene voorwaarden en Complementaire kwaliteitstherapeuten behandelovereenkomst te lezen. Onze specialisten denken graag met u mee. Neem een kijkje op de website, of bel naar 06 16176922. We helpen u graag van uw klachten af.